UDELIV - SANG/LÆSNING - KREATIVITET

🙂Mine værdier for pasningsordningen ❤

Jeg går højt op i at dit barn får en så god start som muligt. Vi bruger den tid det tager. Det er meget individuelt hvor hurtigt et barn føler sig tryg og jeg ved det også kan være svært for jer som forældre at skulle aflevere i den første tid.

Ved hjælp af ro, rutiner, omsorg og anerkendelse får vi bygget en god relation op.

Naturen og den frie luft hvor der er højt til loftet og masser af plads til fri leg, være sig selv eller sammen, er med til at udvikle børns forståelse og empati for hinanden. Gennem leg, tumling, klatring og stille lege, lærer børnene deres sanser og grænser at kende. Naturen skærper koncentrationsevnen hos barnet.

At opholde sig meget i naturen gør også at vi passer bedre på den. Vi ryder op efter os og smider ikke madpapir og.lign. Jeg har erfaring med at børn bliver mindre syge af at være meget ude. Så længe de er tørre og varme.

Jeg mener sang/læsning er vigtigt for det lille barn. Sproget udvikler sig og vi får følelsen af samhørighed og fællesskab. Jeg bruger lidt tegn til tale ved de mest almindelige hverdagsrutiner.

Kreativitet udvikler en erkendelse af "hvad sker der når jeg gør sådan eller sådan". Jeg lader barnet arbejde frit inden for en ramme. Det kan f.eks være vi tager et emne op om dyr i havet. Vi tager til fiskehandleren, køber fisk. Børnene rører og piller så meget de vil. Vi tilbereder fisken og spiser den. Eller mariehønse tema, vi maler sten røde med prikker, vi finder mariehøns i haven, vi snakker om hvad de spiser osv. Vi kan have musik tema hvor vi laver vores egen tromme, hører forskellige musikgenre og danser eller tegner til musikken.

Jeg dokumenterer børnenes kreativiteter og dagens gang og stjernestunder ved hjælp af fotografi og på skrift. Jeg synes det er spændende og vigtigt at følge barnets udvikling, som er forskellig fra barn til barn. I kan følge hverdagen her på hjemmesiden og på Facebook siden Lenes private pasningsordning 

Vigtigst af alt er at vi har det godt, trives og er trygge.