Hvad har vi lavet i dag og i ugens løb

21-02-2020

Februar er snart gået og der er lidt forår at ane. Vi har sagt velkommen til Malik og hans forældre. Ugerne har været stille og rolige med leg inde og i haven. Vi bruger stadig tid på at øve tøj af og på og vi hjælper hinanden med lynlås, hue og velcro. Ugen er sluttet af med fastelavnsfest i legestuen sammen med Christines private børnepasning og Trines pasningsordning. 

24-01-2020

Ja ja sikke tiden flyver afsted, når man har det godt 

Drengene hygger sig sammen. Leger sammen og er gode ved hinanden. Det er en fornøjelse at se dem og være sammen med dem. De krammer og kommunikere sammen med fagter, tegn, kropssprog og smil.

Vi bruger meget tid på at øve overtøj af og på. Vi snakker om vejret og årstiden. Vi øver at klippe papir og spise med kniv og gaffel. Jeg lader dem gøre så mange ting som muligt selv. Gå op og ned af trappetrin, rejse sig selv op(hvis de ikke har slået sig), åbne støvler osv., okse og mokse i skoven og på bakker. 

08-12-2019

I denne uge har vi sagt velkommen til søde Karl-Emil og hans forældre. Vi har haft en stille og rolig uge, hvor vi lige har skulle se hinanden an. Det er gået så fint. Vi har også fået tid til en lille gåtur og vi har lavet jule hemmeligheder. December måned hygger vi med julepynt, julemusik, julefilm og vi synger julesange, bl. a "Der lå en lille pebernød på kagekassens bund". De elsker den sang. 

01-11-2019

En dejlig uge er slut. Vi har hygget så meget med at bage, lege og vi har tegnet på kopier af dyr hvor der skulle tegnes inden for stregerne. Vi har været på tur til stranden med Christine og børn. Ugen sluttede lidt vemodigt af med at sige farvel til jonas som er så klar til at komme videre og starte i børnehaven. Det er blevet til en del ekstra krammer i ugens løb og jeg/vi kommer til at savne ham og hans familie. De har lovet at komme på besøg en dag. Tusind tak for gode år Jonas 

20-09-2019

Stille uge præget af sygdom og ferie. Dem der var her har hygget med leg i haven, gåture til ænderne, skoven og vi har været lidt kreative. 

Fra 1. januar 2020 stiger min løn med 100,- så den hedder 7200,- i md.